Mød alle HUSETs udstillere

Her på siden finder du en alfabetisk oversigt over alle de udstillere, du kan møde i HUSET. Du kan også filtrere udstillere inden for bestemte produkter og løsninger ved at klikke på ordene nedenfor.

MÅNEDENS UDSTILLERE

Vi inviterer dig

Det sitrer af god energi og nye idéer, når HUSET inviterer til temadage, messer, bruncharrangementer mv. De allerfleste arrangementer er gratis. I HUSET får du adgang til udstillernes enestående viden om specifikke produkter OG til kyndig, neutral rådgivning i ByggeRåd. 

Så hvad enten du skal have den sidste brik på plads i dit boligprojekt, eller du skal i gang med de allerførste skitser, så er der inspiration og hjælp til at komme videre.

Lige præcis her kommer de næste skridt til dig. 

Sæt kryds i kalenderen

Vi har åbent ALLE dage året rundt fra 10-17, på nær i juleferien, men disse dage her sker der lidt ekstra, så sæt kryds i kalenderen.

Søndag d. 8. maj

Søndag d. 12. juni

Søndag d. 7. august

Søndag d. 4. september

Søndag d. 2. oktober

Søndag d. 6. november

 

HUSK!!

HUSETs Café altid er åben hver søn- og helligdag. Kom og nyd en let frokost eller en kop friskbrygget kaffe og kagebord i vores søndagscafé.

Lige præcis her i HUSET kan du kombinere et hyggeligt cafébesøg med en masse ny inspiration til boligen og efterfølgende nyde en smuk spadseretur i Hindsgavl Dyrepark. KLIK HER og tag en virtuel tur i vores hyggelige café

HUSETs Café holder åbent hver søn- og helligdag fra kl. 10.00-16.00.

OBS! fredag den 6. maj har vi ligeledes det samme gode tilbud om mad og drikke.

 

Få GRATIS rådgivning

Lige præcis her kan du få gode råd fra professionelle rådgivere. Fortæl os om dine planer og drøft dit projekt med mennesker, der virkelig har forstand og erfaring. I ByggeRåd får du hjælp til at komme videre med dit byggeprojekt, dine indretningsspørgsmål eller dit anlæg i hus og have.

Der er GRATIS ByggeRåd hver gang vi holder Byg om & forny i HUSET. ByggeRåd har åbent fra kl. 10.00 - 16.00. HUSK at bestille tid senest onsdagen inden.

BOOK MØDE HER - eller bestil tid på tlf. 70 12 36 00.

Huset-udstilling.dk bruger cookies. Ved at bruge vores websider og tjenester accepterer du vores brug af cookies.. Mere information Luk