Går du glip af energibesparelser - måned efter måned?

Energimesse 2014 den 4. - 5. oktober, kl. 10.00 - 17.00

HUSET holder stor messeweekend med alt om din boligs energiforbrug. Du kan skrue ned for varmen og tage en sweater på, men den behageligste og fornuftigste energibesparelse ligger i udskiftning af forældede bygningsdele, tætning af lister og samlinger, efterisolering af vægge og lofter mm.

Vidste du fx, at du kan tjene penge fra år 1 på de kWh, som du sparer, når du energirenoverer din bolig?

Kig forbi på messedagene og få idéer og inspiration til en billigere varmeregning OG et bedre indeklima. 

Programmet for messen vil løbende blive opdateret her på siden.

Energimesse 2014 er arrangeret i samarbejde med Middelfart Kommune og CLEAN Grøn Erhvervsvækst.

Udstillere du kan møde på dagen

4Fire
A. V. Jeppesen
Andst Hulmursisolering
AZ Tagteknik
Birk Glas
Bolig Tech
Cembrit
Cinevision
Cronborg.dk
CT Larsen Isolering
Dansani
Dantherm Air handling A/S
Dupont Snedker og Tømre
Ecoteck 
Expo-Net Danmark A/S
Finn Vesterholm
FOAMGLAS
Fredericia Isolering
Gasel
Glen Dimplex Nordic A/S
Grøn Erhvervsvækst
Hansgrohe A/S
ISOLERINGS-GUPPEN/Torben Poulsen
Jensen El

K. Neerskov
Krenk VVS
Kriss A/S
Lacuna A/S
Middelfart Fjernvarme
Middelfart Kommune
Nature Energy (Naturgas Fyn)
Niels E. Jensen
Nilan
Plannja A/S
PLATECH Arkitekter
Recticel Insulation
Royal Scandinavian A/S
Skalflex A/S
Tefax
Tegnestuen Skovbrynet
Tingkærgaard
Trap-El A/S
Tømrerfirmaet Torben Lund
Velfac
VELUX
Vola A/S
VTS Byg APS
VVS og Boligservice Aps
Vølund/Vestfyns VVS

Aktiviteter og gode tilbud ude på standene

Effektiv brandslukning

Besøg 4FIRE Internationals udendørs stand og oplev en håndslukker med unikke egenskaber til bl.a. dit hus, fritidshus, din bil og meget mere. Begge messedage kan brandslukkeren købes i receptionen for kun kr. 199 og kr. 249 inkl. vægholder.

Få tagrenderne GRATIS med

Plannja fejrer deres 20 års jubilæum og 150 års erfaring. Besøg deres stand og få et tilbud eller bestil en opmåling af dit tag. Ved køb af et Plannja tag gennem en aftalt tømmerhandler, giver Plannja et bevis på GRATIS tagrender til et enfamiliehus.

Få stor messerabat hos Kriss

Kriss A/S, der udbyder et spændende sortiment til badeværelset, giver hele 15 % i messerabat på alt, hvad der bliver bestilt i messeweekenden. Besøg deres stand og høre mere.

Vind lækre præmier hos Dansani

Deltag i konkurrencen om skønne præmier bl.a. Dansani håndklæder og sportstasker, Trip Trap skåle, Global knivsliber, Menu vinkøler og en Kählervase. Få en kupon på deres stand. 

Vind en træpillegrill

På Ecotecks stand kan du vinde en dejlig træpillegrill, som får maden til at smage som om, den var lavet over bål. Træpillegrillen har en værdi af 8.500 kr. Kik forbi standen og deltag i konkurrencen.

Kaste-bold med slikpræmier

På standen hos CLEAN Grøn Erhvervsvækst kan konkurrencegenet blive testet af og I kan vinde ”søde præmier” i deres kaste-bold konkurrence.

Vind en Torsdagsmiddag for to personer 2 gange

Deltag i Facebook konkurrencen om en Torsdagsmiddag for to personer i HUSET. Konkurrencen løber lige indtil søndag aften. Besøg CLEAN Grøn Erhvervsvækst stand og scan QR-koden med din mobiltelefon og deltag. I kan også tilmelde jer til HUSETs nyhedsmail ved at udfylde og aflevere kuponen i HUSET. Så er I også med i opløbet om den anden omgang Torsdagsmiddag for 2 personer.

Underholdning for de små

De yngste gæster kan bruge deres fantasi og skabe flotte tegninger og billeder i tegnehjørnet hos CLEAN Grøn Erhvervsvækst. De kan også sætte gang i legen i legerummet, som ligger ved HUSETs brochurereoler i udstillingen.

Få sikkerhed til en god pris

I messedagene kan du på Trap+s stand bestille et privatalarmsystem fra kun 158 kr. pr. måned inkl. moms og montering. En alarm har stor præventiv effekt og nedsætter risikoen for indbrud med 70 %.

Vind en LG Smart Phone

Besøg Jensen/Niels E. Jensen stand, svar på spørgsmålene og deltag i konkurrencen om at vinde en skøn LG Smart Phone.

50 % rabat på energitjek

Bestil et energitjek og få overblik over, hvordan du kan energiforbedre din bolig. Er din energiregning for stor? Er der et stort energispild i boligen? Tilbuddet gives af Bedre Energi, der bor på Bedre Bads stand, og det gælder til 10. oktober (på priser fra 895 kr.).

Spørg en Energihåndværker

Specialuddannede Energihåndværkere står klar begge messedage med gode gratis råd om boligens energirenovering. Hvad kan du tage fat i først? og hvordan kommer du i gang?

Hvad sker der i HUSET på dagen?

Gratis ByggeRåd på dagen

Skal du i gang med at energirenovere din bolig er der rigtig god grund til at spørge de professionelle til råds. Hvad kan det best betale sig at gå i gang med? Hvad skal man passe på? Hvad siger loven? Få sparring på dine gode idéer eller få professionelle arkitektøjne på konkrete skitser eller planer. 

Hver gæst kan bestille 15 min. gratis byggerådgivning på dagen.

Læs mere om ByggeRåd og bestil tid her.

MESSETILBUD - Fantastisk frokostbuffet i HUSETs Restaurant

Nyd en overdådig buffet af små spændende, lune anretninger, lækre salater, fisk, ost og masser af lækkert brød samt et udvalg af sødt. Mellem kl. 12.00-14.00.

Kun 99,- pr. person. Spar 126.- pr. person. Børn under 12 år ½ pris, 49.- pr. barn.

MESSETILBUD - dejlig kaffe- og kagebuffet i HUSETs Café

HUSETs Café er åben, når vi holder messe. 

Vælg frit mellem de mange typer af kaffe, te og kager. Mellem kl. 14.00 -16.00. 

Kun 49,- pr. person

Se en smuk festopstilling

Begge messedage kan du se en smuk festopstilling til inspiration for de festglade. Du kan også tale med vores konsulent om, hvordan vi kan gøre din næste store fest i HUSET til en uforglemmelig oplevelse. Du finder det hele i Kay Fiskers rum. 

Huset-udstilling.dk bruger cookies. Ved at bruge vores websider og tjenester accepterer du vores brug af cookies.. Mere information Luk