Find dit nye fritidshus i Danmarks største fritidshusudtilling

I disse år er der rigtig gode muligheder for at bygge nyt fritids- eller sommerhus. Det er billigt at låne penge, og der er noget at få for alle privatøkonomier.

HUSET har den største, samlede udstilling af sommer- og fritidshuse i Danmark. Lige præcis her risikerer du derfor at falde pladask for et af slagsen.

Gå på opdagelse. Mærk stemningen, lyset, duften og kvaliteten af materialerne i de forskellige huse. Hvilket fritidshus dækker bedst din families behov?

Se alle udstillere inden for dette emne. Du kan filtrere dem med ordene her.

Spørg ByggeRåd om hjælp

Er du i tvivl om materialevalg, metoder, design, statik eller andet i forbindelse med renovering af sommer- eller fritidshus, så spørg vores rådgiverne i ByggeRåd. Hvad skal du være opmærksom på? Hvilke faldgruber er der? Hvad siger loven? Hvordan kommer du videre? Tag evt. skitser, tegninger eller fotos med og kom lidt tættere på målet.

Hvilken pejs eller brændeovn er den bedste?

De fleste fritidshuse har en pejs eller en brændeovn. En moderne konvektions-brændeovn skaber en luftcirkulation, fordi den varme luft stiger til vejrs og den kolde luft suges ind under brændeovnen. Det giver en behageligere temperatur i hele rummet. 
Læs mere brændeovne på hfb.dk

Kilde: HFB, Håndbog For Bygningsindustrien

Fritidshus nummer 11 er netop færdigt

HUSET byder på ikke mindre end Danmarks største samling af udstillede fritidshuse. Og der sker nyt hele tiden. Stenhøjhusene præsenterer dig for et flot nyt fritidshus; Lilje-Huset er netop blevet færdig med nyt, smukt 89 kvm T-hus, og Planet Huse har netop lagt sidste hånd på fritidshus nummer 11 (Neptun-huset) i udstillingen (se billedet). Lige præcis her er der fritid for enhver smag. 

Huset-udstilling.dk bruger cookies. Ved at bruge vores websider og tjenester accepterer du vores brug af cookies.. Mere information Luk