Book et GRATIS møde med HUSETs egne rådgivere

Gode råd fra professionelle rådgivere sikrer dig de bedst mulige løsninger til dit boligprojekt. Fortæl om dine planer og drøft dit projekt med mennesker, der virkelig har forstand på det. I ByggeRåd får du gode råd og hjælp til at komme videre med dit byggeprojekt, dine indretningsspørgsmål eller dit anlæg i hus og have.

Der er 15 min. GRATIS ByggeRåd den første søndag HVER måned (undtaget  januar, juli og december). ByggeRåd har åbent fra kl. 10.00 - 16.00. HUSK at bestille tid senest onsdagen inden.

BOOK MØDE HER

Eller bestil tid på tlf. 70 12 36 00.

 

Hvem kan du møde hvornår?

8. maj - Lars Noer-Andersen og Søren Klærke

12. juni - Egon Majlund og Søren Klærke

7. august - Lars Noer-Andersen og Søren Klærke

4. september - Egon Majlund og Søren Klærke

2. oktober - Lars Noer-Andersen

6. november - Lars Noer-Andersen

Mød også HUSETs konsulenter - udstillere med specialviden indenfor specifikke produkter

HUSETs konsulenter er stillet til rådighed af vores mange udstillere, og giver dig en unik mulighed for at få vejledning af en konsulent med speciale i lige netop det produkt, der interessere dig.

HUSETs konsulenter er på deres stande, hvor du kan spørge ind til produkter og ydelser - ansigt-til-ansigt - inden du beslutter dig for et køb.

Alument vil være her alle lørdage og søndage til og med uge 42 - i tidsrummet fra kl. 10.30-15.30 - dog ikke i industriferien.

BOOK MØDE HER

Sæt kryds i kalenderen

Vi har åbent ALLE dage året rundt fra 10-17, på nær i juleferien, men disse dage her sker der lidt ekstra, så sæt kryds i kalenderen.

Søndag d. 7. august

Søndag d. 4. september

Søndag d. 2. oktober

Søndag d. 6. november

 

HUSK!!

HUSETs Café altid er åben hver søn- og helligdag. Kom og nyd en let frokost eller en kop friskbrygget kaffe og kagebord i vores søndagscafé.

Lige præcis her i HUSET kan du kombinere et hyggeligt cafébesøg med en masse ny inspiration til boligen og efterfølgende nyde en smuk spadseretur i Hindsgavl Dyrepark. KLIK HER og tag en virtuel tur i vores hyggelige café

HUSETs Café holder åbent hver søn- og helligdag fra kl. 10.00-16.00.

OBS! Caféen holder sommerlukket i juli og er åben igen den 7. august med gode tilbud på frokost og kaffe/kage

 

ByggeRåds rådgivere

Lars Noer Andersen

Hos arkitekt Lars Noer Andersen fra Tegnestuen Skovbrynet får du bl.a vejledning om renovering og efterisolering, samt selvfølgelig ombygning og tilbygning. 
www.byg-team.dk

Egon Majlund

Egon Majlund fra Arkitektfirmaet PLATECH er både arkitekt, byggesagkyndig, energikonsulent og Bedre-Bolig-Rådgiver. Udover byggefaglig rådgivning kan du derfor også få gode råd om tilstandsrapporter og energimærker ifm. køb og salg af bolig. Læs mere på www.platech.dk.

Søren Klærke

Søren Klærke fra anlægsgartnerfirmaet Tefax ApS rådgiver om bl.a. beplantning, belægning, vedligehold og kloakanlæg. 
www.tefax.dk

Huset-udstilling.dk bruger cookies. Ved at bruge vores websider og tjenester accepterer du vores brug af cookies.. Mere information Luk